A borok előállítása modern és korszerű pincékben történik.
Az összes borunkat irányított erjesztéssel készítjük el. A könnyed, gyümölcsös fehér és rosé borokat reduktív eljárással készítjük, míg a vörösborok esetén a hagyományokat megőrizve kácis erjesztést alkalmazunk, kézi csömöszöléssel „döngöléssel”.
A borkészítésnél a legfontosabb, hogy minél gyümölcsösebb tételeket állítsunk elő.
Az adott szőlőnek a fajtajellegét szeretnénk megmutatni, mint illatban és ízvilágában.
Ennek eléréséhez minden évben csiszoljuk és finomítjuk technológiánkat, illetve kísérletezünk újabbnál – újabb megoldásokkal.
A vörösboroknál elsősorban a hagyományos kácis eljárást alkalmazzuk, de kísérletezünk már más új technológiákkal is.
Klasszikus és Prémium vörösborainkat fahordóban érleljük. Nagyon fontos számunkra, hogy a hordók használatával csak hozzáadjunk a bor értékéhez, de a gyümölcsösségéből és frissességből ne vegyünk el. Elsősorban magyar tölgyből készült hordókat használunk, de kísérletezünk más nemzetek tölgyfáiból készült hordókkal is, hogy minél komplexebb és izgalmasabb tételeket tudjunk előállítani.
Emiatt rendszeres kostólással kísérjük végig az érlelést, és abban a pillanatban mikor úgy ítéljük meg, hogy elértük a kívánt célt már palackozzuk is.
A kínálatunkat úgy készítjük el évről – évre, hogy mindenki megtalálja a számára a tökéletes tételt. A könnyed gyümölcsös fehérboroktól a testesebb fehérborokon át, a rosék, a könnyed gyümölcsös vörösborokon át a prémium nagytestű vörösborokig, illetve azokra is gondolunk, akik az édesebb világot szeretik.